Pagament segur amb targeta de crèdit amb tecnologia SSL

Pot pagar les seves compres amb les targetes de crèdit Visa, Mastercard i American Express. Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur. Utilitzem un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Socked Layer). Tota la informació que ens transmeti viatja xifrada a través de la xarxa.
Així mateix les dades sobre la seva targeta de crèdit no queden registrades en cap base de dades sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda del Banc), amb un xifrat de 128 bits.

Pagament segur amb PayPal

Pot realitzar la seva comanda pagant amb total seguretat amb el sistema Paypal.
Si té un compte PayPal, serà enviat directament a la plataforma oficial de Paypal.
Si no és usuari registrat de Paypal, pot pagar amb la targeta bancària, també des de la plataforma del sistema Paypal, i amb totes les garanties de seguretat que li ofereix aquesta plataforma.

Seguretat https

A la nostra botiga on line utilitzem HTTPS (HyperText Transfer Protocol Secure, Protocol de transferència d'hipertext), que és un protocol de comunicació d'Internet que protegeix la integritat i la confidencialitat de les dades dels usuaris entre els seus ordinadors i el lloc web. Pot comprovar-ho en la barra d'adreces del seu navegador, on apareix la URL, i un cadenat que garanteix la seguretat del lloc.